Værdigrundlag

Hos DRACHMANN ADVOKATER betjener vi vores kunder efter en meget simpel filosofi:

"Vi løser klientens problem".

Når en klient, privat som erhvervsdrivende, henvender sig til en advokat, er det oftest fordi de er af den opfattelse, at de har et juridisk problem.

Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alle juridiske problemer alene kan løses med juridiske værktøjer.

Hos DRACHMANN ADVOKATER har vi i årevis haft tradition for at tænke kreativt, og ikke betragte klientens problemstilling som en isoleret problemstillng, men i højere grad som en helhed.

Fokus er således altid rettet mod den bedste, og gerne hurtigste måde, hvorpå vi løser klientens problem, uanset om denne løsning er styret af juridiske indgangsvinkler.

 

Læs mere om os...

Om os

DRACHMANN ADVOKATERS filosofi er at tilbyde en rådgivning på et højt fagligt niveau i overensstemmelse med klienternes behov og i øvrigt prøve at tænke moderne, dynamisk - og utraditionelt - for at opnå de bedste resultater for vores klienter.

»

Retshjælpen for Erhverv

DRACHMANN ADVOKATER er grundlægger af ”Retshjælpen for Erhverv i Nordsjælland”, hvor alle erhvervsdrivende - uanset størrelse, indtjening og branche - kan søge og få gratis råd om spørgsmål, der relaterer sig til deres virksomhed, af såvel juridisk som skatteretlig karakter.


Du kan få svar på, hvad du umiddelbart bør foretage dig i en konkret sag, herunder, om du bør droppe sagen, fortsætte denne, eller evt. blive henvist til anden form for rådgivning, som eks. henvendelse til advokater med speciale inden for den konkrete problemstilling.


Hos retshjælpen møder du en advokat med stor erfaring fra sit daglige virke, så du kan få et hurtigt, klart og brugbart svar. Rådgivningen er mundtlig.


Rådgivningen er gratis og alle henvendelser er personlige og anonyme.


Retshjælpen har åben sidste torsdag i hver måned fra kl. 17.00 – 18.30 og holder til:


Nordhavnsvej 1, 2. sal
3000 Helsingør

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser

»

Medarbejderoversigt

”DRACHMANN ADVOKATER har gennem årene specialiseret sig i at rådgive små og mellemstore erhvervsvirksomheder, både i og især uden for København. Vi ved, hvordan det er at drive virksomhed i provinsen i nærheden af København. Vi kender de udfordringer, men også de fordele, det giver at være placeret her.”

Anders Drachmann,
advokat og partner i
DRACHMANN ADVOKATER

»

Historie

Firmaet føres tilbage til ca. 1906, da sagfører V. Hansen grundlagde advokatfirmaet. I 1929 overtog landrets-sagfører Engelstoft firmaet og drev dette indtil 1967, fra hvilket tidspunkt landsretssagfører C. Heiberg Sørensen overtog advokatfirmaet.

»

Ejendomsadministration

DRACHMANN EJENDOMSADMINISTRATION A/S administrerer ejendomme på hele Sjælland. Hos os får du konkurrencedygtige administrationsløsninger, der tager udgangspunkt i den eneklte kunde.

Samarbejdspartnere

skatteadvokater bestyrelsesadvokater danskeadvokater familieadvokater arveretsadvokater dba logo

 

Her finder du os

Back to Top